Wie zijn we?

Werkcontact is een mens- en resultaatgericht Re-integratiebureau en is gespecialiseerd in Spoor 2 re-ingegratie. We richten ons op zowel werknemers als werkgevers en hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen in spoor 2 trajecten. Daarnaast ondersteunen wij, op een breder vlak, bij verschillende employability-vraagstukken. Met employability bedoelen we het behalen van de optimale inzetbaarheid van mensen, waardoor zij in staat zijn werk te krijgen én te behouden. Met andere woorden: we zaorgen dat iemand een passende baan heeft waar hij of zij met plezier kan blijven werken. Deze vraagstukken zijn zeer individueel, dus we leveren altijd maatwerk. Wij kijken naar mensen én naar hun wensen.

 

Ons team bestaat uit arbeidsdeskundigen, arbeidsmarktspecialisten, loopbaanadviseurs en jobhunters.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring en meerdere vestigingen in Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant, Zeeland en flexlocaties door het hele land werken wij iedere dag weer aan optimale inzetbaarheid van mensen.

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Of wilt u graag een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs in uw regio? Neem dan contact op met onze Backoffice: 070-3457763.

 

 

  Contact & informatie

  Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van spoor 2 re-integratie?
  Bel dan 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *