Mensen & wensen

Werkcontact vindt het belangrijk dat mensen plezier hebben in dat wat ze doen. Pas dan is een nieuwe baan duurzaam en is de kans op stress, burn-out en uitval het kleinst. Wij luisteren daarom extra goed naar de wensen van medewerkers. Wat beweegt iemand, welke drijfveren heeft iemand en – ook heel belangrijk – heeft iemand een realistische kijk op zijn of haar mogelijkheden? Mensen hebben vaak een enorm potentieel en kunnen vaak veel meer dan ze zelf weten.

 

Maar ook de weg naar een nieuwe baan moet goed in kaart gebracht worden. Als je eenmaal je doel hebt bepaald, hoe bereik je dit dan? Welke stappen moeten worden ondernomen om je doel te bereiken?

 

Samen met Werkcontact wordt er een plan van aanpak gemaakt om een realistische en duurzame nieuwe baan te bemachtigen. En dat begint vaak met goed luisteren naar de wensen van mensen. Want pas wanneer we de wensen van iemand in kaart hebben gebracht kunnen we inschatten of deze te ambitieus of juist te bescheiden zijn.Juist met goed luisteren komen we vaak tot een goed en realistisch plan naar een nieuwe baan.

  Contact & informatie

  Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van spoor 2 re-integratie?
  Bel dan 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *