Inzage en correctierecht Arbeidsdeskundige Onderzoek

Zowel de werkgever als de werknemer heeft recht op inzage en correctierecht voordat de rapportage van het arbeidsdeskundige onderzoek definitief wordt vastgesteld.

 

Het rapport van het arbeidsdeskundige onderzoek wordt eerst in concept aan u voorgelegd. U krijgt hiermee de gelegenheid om informatie uit het concept zo nodig te corrigeren. Correctie is alleen mogelijk van de door werknemer en werkgever verstrekte informatie en gegevens. De informatie die door (bedrijfs)arts is verstrekt kan niet worden gecorrigeerd.

 

Correctierecht AD-onderzoek

 

Het onderdeel van de arbeidsdeskundige kan ook niet worden gecorrigeerd. Als een correctie van de door werkgever of werknemer aangeleverde informatie en gegevens leidt tot een wijziging in de arbeidsdeskundige beschouwing dan zal uw arbeidsdeskundige u daarover informeren.

 

Geef uw reactie op het conceptrapport liefst zo spoedig mogelijk door aan uw arbeidsdeskundige of re-integratiecoach van het re-integratiebedrijf, maar uiterlijk op de door uw arbeidsdeskundige aangegeven datum. De arbeidsdeskundige ontvangt uw reactie en eventuele op- of aanmerkingen bij voorkeur via mail. Bij uitblijven van een reactie binnen de aangegeven termijn gaat de arbeidsdeskundige ervan uit dat u geen op- of aanmerkingen heeft.

    Contact & informatie

    Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van spoor 2 re-integratie?
    Bel dan 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoon

    Bel mij terug

    Uw bericht *